Werkervaring

Doordat ik in korte tijd heb veel werkervaring heb opgedaan en door het plezier dat ik ondervind aan het werken met verschillende bedrijven en bedrijfsculturen ben ik in januari 2020 gestart met JH Finance.

Start carierre

Sinds het afronden van mijn studie bedrijfseconomie augustus 2018 dus er is in een relatief korte tijd veel veranderd. Tijdens mijn stages heb ik voor verschillende start-ups gewerkt om vervolgens mijn eerst baan direct bij twee bedrijven te starten, niet wetende dat dit een zinkend schip was. In deze tijd heel veel geleerd en opgestoken, echter helaas in beide gevallen geen faillissement of executie verkoop kunnen afwenden. Ondanks dat was het voor mij daarentegen een ontzettend leerzame periode.

Daarna ben ik mijzelf verder op de markt gaan oriënteren. Nadat ik anderhalf jaar fulltime in dienst ben geweest, resulteerde dit op 14 Januari 2020 tot het ontstaan van JH Finance.

Ondanks de overschaduwende pandemie in maart 2020, heb ik in de tussentijd vele nieuwe klanten gekregen en nieuwe samenwerkingen mogen aangaan. Ter illustratie een tabel met klanten waarvoor ik met plezier heb gewerkt of nog steeds werkzaamheden voor verricht.

Ik wil hen ook bedanken voor het vertrouwen in JH Finance en de prettige samenwerkingen die ik tot op heden heb mogen ervaren. Ook wil ik iedereen bedanken voor de werkervaring die ik heb kunnen opdoen.


Overzicht klanten

Start-Ups                    ZZPBVStichting
Bedden.nlToussaint – CoachingVan Olphen ManagementStichting Funky G Events
Taxi2AirportSupreme SEA SolutionsJTB Leasing 
AmberscriptSEO ProfessorXtraPartners 
HomeDecoJHFinanceOverstappen.nl 
Traveldeal Ymkje ArtVentureBuilders 
HelloSpecial @LaminLesley TheNextGen 
Euroknaller Purple Ink Elevation Partners 
Venture Squad  Dutch Crowd Security 
Offerte  Indentity