Belangrijke vragen aan een boekhouder

Het hebben van een betrouwbare boekhouder is van cruciaal belang voor het succes en de groei van je bedrijf. Een goede boekhouder houdt niet alleen je financiële gegevens op orde, maar kan je ook waardevol advies geven om je bedrijf te optimaliseren en belastingvoordelen te benutten. Maar heb je je ooit afgevraagd welke vragen je boekhouder jou zou moeten stellen? In dit artikel zullen we enkele belangrijke vragen bespreken die je boekhouder zou moeten beantwoorden, vragen die je zelf misschien nog nooit in overweging hebt genomen.

Lees verder “Belangrijke vragen aan een boekhouder”

Do’s en Don’ts voor een goede financiële administratie

Als ondernemer of particulier is het bijhouden van een goede financiële administratie essentieel voor het succes en de stabiliteit van je financiën. Een effectieve administratie helpt je niet alleen bij het opsporen van mogelijke financiële problemen, maar ook bij het nemen van weloverwogen beslissingen voor de toekomst. Om je op weg te helpen, delen we hier de belangrijkste do’s en don’ts voor het bijhouden van een gezonde financiële administratie.

Lees verder “Do’s en Don’ts voor een goede financiële administratie”

STAP-Budget

Op 1 maart 2022 is het STAP-budget geïntroduceerd. STAP staat voor stimulering arbeidsmarkt positie en is in het leven geroepen als subsidie om werkenden en werkzoekende een budget te geven om zichzelf verder te scholen en de ontwikkelen. U kunt deze subsidie aanvragen en gebruiken voor trainingen, cursussen of hier een opleiding mee volgen.

Lees verder “STAP-Budget”

Uitgelicht: HomeDeco – Interieurplatform voor advies, trends en tips

In deze blog wil ik graag een andere klant uitlichten namelijk, HomeDeco. HomeDeco is een bedrijf dat sinds de start van mijn freelance carrière in mijn portfolio zit. HomeDeco creëert een community rondom hun eigen interieurplatform en probeert klanten, vraag, aanbod, tips en trends bij elkaar te brengen.

Lees verder “Uitgelicht: HomeDeco – Interieurplatform voor advies, trends en tips”

Uitgelicht: Amberscript – Audio of video naar tekst verwerken

In deze blog wil ik graag een van mijn eerste klanten uitlichten namelijk Amberscript. Amberscript is een bedrijf dat audio toegankelijk maakt voor iedereen. Door middel van de uitstekende software kan Amberscript audio of video naar tekst verwerken. Je kan dan met de eerste versie zelf de tekst verder uitschrijven of je kan er voor kiezen om dit te laten uitbesteden.

Lees verder “Uitgelicht: Amberscript – Audio of video naar tekst verwerken”

Belastingaangifte 2020

2020 is een bewogen jaar geweest. In februari/maart 2020 is er voor het eerst corona in ons pittoreske landje ontdekt. Hierdoor hebben er noodgedwongen veel veranderingen plaatsgevonden voor iedere sector, ook voor de financiële sector. TVL, TOGS, TOZO, voor sommige sectoren zeker geen onbekende. Heeft u hulp nodig bij uw belastingaangifte 2020, lees dan verder voor meer informatie.

Lees verder “Belastingaangifte 2020”

Welkom bij JHFinance, uw boekhouder in Haarlem en omstreken.

Eindelijk is het moment daar, JH Finance is online!

In januari 2020 heb ik mijn eigen bedrijf opgericht en nu iets meer dan een jaar actief als zelfstandige. In het afgelopen jaar ontzettend veel nieuwe ervaringen opgedaan, nieuwe bedrijven geholpen en connecties gemaakt.  Door mond-tot-mond reclame verscheidene nieuwe projecten mogen doen die ik met veel plezier heb uitgevoerd.

Lees verder “Welkom bij JHFinance, uw boekhouder in Haarlem en omstreken.”