Uitgelicht: Amberscript – Audio of video naar tekst verwerken

In deze blog wil ik graag een van mijn eerste klanten uitlichten namelijk Amberscript. Amberscript is een bedrijf dat audio toegankelijk maakt voor iedereen. Door middel van de uitstekende software kan Amberscript audio of video naar tekst verwerken. Je kan dan met de eerste versie zelf de tekst verder uitschrijven of je kan er voor kiezen om dit te laten uitbesteden.

Voor wie?

Amberscript wordt veelal gebruikt door bedrijven in verschillende sectoren. Voorbeelden hiervan zijn o.a. onderwijsinstellingen, overheden, juristen, communicatie en mediaprofessionals en nog veel meer. Voor iedere ondernemer is het belangrijk om je tijd nuttig te besteden. Je hebt immers maar 24 uur in een dag zitten. Bespaar daarom veel tijd door je transcripten uit te besteden door de professionals van Amberscript.

De software van Amberscript wordt niet alleen door bedrijven gebruikt maar ook door duizenden particulieren over de hele wereld. Stel je namelijk voor dat je met je scriptie bezig bent en je moet hiervoor interviews uittypen, Amberscript zorgt ervoor dat die veel eenvoudiger gaat voor een low-budget prijs. Je kan er ook voor kiezen om dit te laten doen door professionals zodat jij je op de rest van je studie kan richten.

Transcript

Sinds een jaar verwerkt de software van Amberscript ook ondertiteling voor bij uw video’s. In de huidige tijd van TikTok, Youtube en Netflix is dit de ultieme software om met gemak uw video’s te laten ondertitelen en te bewerken. Maak daarom gebruik van onze “perfect” ondertiteling, Amberscript heeft transcribenten in verschillende talen en kunnen de video’s perfect ondertitelen.

Kortom ben je bezig met een scriptie, interview of vergadering en ben je helemaal klaar met het uitschrijven van audio naar tekst. Maak dan gebruik van onderstaande link, upload je bestand en laat Amberscript je audio of video naar tekst verwerken. Bij Amberscript krijg je het eerste half uur gratis. Dus doe er je voordeel mee of laat je hele bestand door professionals uitwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *