Uitgelicht: SeoProfessor – SEO specialist

In deze blog wil ik graag een andere klant uitlichten namelijk, SEOProfessor. Een freelance SEO specialist die mensen en bedrijven helpt met het verbeteren van de organische vindbaarheid van hun website.

Wie is de SEOProfessor?

Stefan Balkenende is als SEOProfessor in te huren als freelance SEO specialist. Na het afronden van zijn opleiding Commerciële Economie bij INHolland Haarlem, kwam hij in 2006 voor het eerst met SEO in aanraking als allround online marketeer. 7 jaar later ging hij voor het eerst fulltime aan de slag als SEO specialist. Na 7,5 jaar als SEO Specialist te hebben gewerkt, richtte hij SEOProfessor op.

Wij hebben een aantal jaar op hetzelfde kantoor gewerkt en sindsdien altijd contact gehouden. Iets wat goed uitkomt, nu Stefan mijn kan helpen met mijn website en ik hem kan helpen bij het regelen van de financiën voor SEOProfessor.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Dit omvat alle werkzaamheden die bijdragen aan een betere organische vindbaarheid. Google is altijd in ontwikkeling, waardoor het voor bedrijven lastig is om bij te houden wat wel en niet werkt. Een SEO specialist blijft hier continu van op de hoogte en weet dan ook altijd precies wat ervoor nodig is om de vindbaarheid te verbeteren.

Voor wie?

SEOProfessor is beschikbaar voor elk bedrijf met het doel om beter scoren binnen de zoekmachines. In de afgelopen jaren heeft Stefan wel een voorkeur ontwikkeld voor bedrijven waar echt nog winst valt te behalen. Bij grote multinationals die de zoekmachines al domineren en het doel is om dit vast te houden, kan hij zijn ei minder kwijt. Bij bedrijven die aan het begin van hun SEO traject staan, kan hij echt zijn bijdrage leveren.


Wat doet SEOProfessor?

Er zijn honderden factoren die bepalen waarom de ene website op nummer 1 rankt en de ander op nummer 10. Deze factoren zijn grotendeels op te delen in drie categorieën: content, techniek en linkbuilding. Zodra er een goede mix van deze drie categorieën ontstaat zal een website gaan ranken. SEOProfessor kan een bedrijf op al deze categorieën beoordelen, zowel met adviezen als met uitvoerend werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *