Uitgelicht: HomeDeco – Interieurplatform voor advies, trends en tips

In deze blog wil ik graag een andere klant uitlichten namelijk, HomeDeco. HomeDeco is een bedrijf dat sinds de start van mijn freelance carrière in mijn portfolio zit. HomeDeco creëert een community rondom hun eigen interieurplatform en probeert klanten, vraag, aanbod, tips en trends bij elkaar te brengen.

Voor wie?

HomeDeco wordt veelal gebruikt door particulieren. Het is een interieurplatform voor iedereen die affiniteit heeft met zowel binnen als buitenshuis architectuur. Binnen de HomeDeco community kun je op zoek gaan naar trends & tips, maar je kunt ook op zoek naar meer inspiratie en binnenkijken bij andere mensen. Hierin kunt u dus zelf ook uw tips delen. Tevens kun je gewoonweg spullen kopen, blogs lezen en zijn er altijd mooie deals te vinden. Dagelijks houdt het HomeDeco team je op de hoogte via Facebook, Instagram en Pinterest.

Interieuradvies

Ziet u door de bomen het bos niet meer en weet u niet zo goed waar u moet beginnen in uw huis of tuin. HomeDeco biedt ook interieuradvies op maat aan. Hierbij werken ze nauw samen met de klant en geven zij advies en styling tips in de vorm van aankooptips & 3d tekeningen aan de hand van een door u ingevuld moodboard.

Platform

Sinds dit jaar werkt HomeDeco samen met de alom bekende V&D Groep en de minder bekende ToBeDressed. Door deze samenwerking proberen ze een zogenoemde synergie te creëren. Men profiteert van elkaars kennis, platforms, reclame etc.

Kortom heeft u affiniteit met interieur, bent u op zoek naar de leukste en nieuwste trends en tips voor zowel binnen als buitenshuis. Dan kunt u eindeloos rondkijken op de website van HomeDeco. Kijk binnen bij duizenden interieurliefhebbers of lees de blogs voor meer inspiratie. Mocht u het echt niet weten wat u met uw interieur aan zou moeten? Laat u adviseren door een van de specialisten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *